Tehoryhmä / tiistai

Viikkoharjoitus tavoitteellisille kuntoilijoille, "kisakuntoilijoille" ja lisenssikuskeille.

Talviharjoituskausi 2021-2022 on päättynyt.

Harjoitukset tiistaisin marraskuun alusta huhtikuun alkuun.

Harjoitukseen voit osallistua puhelimeen tai tietokoneeseen asennettavalla Zoom-etäkokousohjelmistolla. Harjoituksen suorittamista varten tarvitset harjoitusvastuksen, kuntopyörän, spinning-pyörän tai muun vastaavan laitteen. Harjoitukset on suunniteltu harjoitusvastuksella tai ergometrityyppisellä pyörällä ajettaviksi, ja ne ohjataan sekä watti- että sykeperustaisesti.

Meiltä saat tilattua itsellesi myös Wahoo-harjoitusvastukset taatusti harrastajaystävälliseen hintaan ja suoraan kotiin toimitettuna. Voit myös kysyä lisää Jannelta (etunimi@wattcoach.com) tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ryhmän kuvaus

Tietoa ohjaajista

Janne Nurminen on saavuttanut ratapyöräilyn ja maantie-aika-ajojen parissa yli 20 SM/ISM-mitalia, joihin lukeutuu kaksi henkilökohtaista miesten yleisen luokan SM-kultaa. Sisäpyöräily eri muodoissaan on ollut aina tärkeä osa hänen pyöräilyharjoitteluansa. Spinning-tuntien ohjaamisen hän aloitti talvikaudella 2013. 

Jannella on pyöräilyn 1- ja 2-tason valmentajatutkinnot ja hän on FAF Indoor Cycling Instructor -lisensoitu spinning-ohjaaja. Hän toimii Wattcoachissa myös pyöräilyvalmentajana.

Ida Sten aloitti kilpailemisen maastopyöräilyssä jo yli 10 vuotta sitten, ja ajoi vuosina 2011-2012 maantiekilpailuja juniorisarjoissa. Wattcoachin spinning-tunnit saivat Idan hurahtamaan uudelleen lajinomaisen ja tavoitteelliseen harjoittelun pariin, ja vuosi 2018 oli hänen comebackinsa kilpailujen pariin.

Paluunsa jälkeen Ida on saavuttanut SM-mitaleita niin yksilö- kuin joukkuelajeista sekä ajanut hienoja suorituksia kansainvälisissä etappikilpailuissa. Kaudelta 2020 tuloksena oli mm. SM-kultaa kriteriumista ja omniumista sekä SM-pronssi naisten maantieajosta.

Tällä hetkellä Ida on mukana Henttala Development Teamissa, jonka missiona on toimia naispyöräilyn suunnannäyttäjänä Suomessa.

.