Wattcoach Live

Älä anna koronan hidastaa pyörääsi. Talvikauden harjoitukset nyt täysin etäohjattuina. Vetäjinä kokeneet kilpa- ja kuntopyöräilijät.

Livestriimatut harjoitukset tiistaisin ja keskiviikkoisin koko talven aina huhtikuulle saakka.

Kuntoilijoille ja kilpapyöräilijöille suunnatut sisäpyöräilyharjoituksemme ajetaan tänä talvena 100-prosenttisesti etäohjattuna.

Talvikauden 2020-21 harjoitukset ovat ohi! Tervetuloa mukaan jälleen kaudella 2021-22! 

Vanhat harjoittelijamme saavat automaattisesti mahdollisuuden varmistaa paikkansa ja osallistua talvikauden 2021-22 ennakkoilmoittautumiseen ennen kuin ilmoittautuminen avataan syksyllä 2021. Tietoa ennakkoilmoittautumisen avautumisesta lähetetään myös kaikille valmennuskirjeemme tilaajille.

Etäohjatut harjoitukset 2020–2021

Koronaepidemia lopetti yhteisessä tilassa tehtävät harjoitukset, mutta eivät yhdessä tekemistä!

Olemme vuokranneet tilan ja pystyttäneet WattiStudion, josta käsin talvikauden tunnit ohjataan livestreamina. Harjoitukset lähetetään ainoastaan livenä. Niitä ei tallenneta eikä niitä tuoteta jälkilähetyksinä.

Harjoitukset lähetetään Zoom-alustalla. Voit liittyä helposti mukaan omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Saat tähän myös selkeät ohjeet.

Harjoituksen suorittamiseen tarvitset pyörääsi sopivan harjoitusvastuksen tai sopivan ergometrityyppisen pyörän, kuten Wattbiken, spinning-pyörän, kuntopyörän tai vastaavan.

Mikäli sinulla ei vielä ole harjoitusvastusta, voit hankkia kauttamme Wahoon huipputrainerin edulliseen hintaan. (Hinnat ja mallisto esitellään täyttäessäsi ilmoittautumislomaketta.)

Talvikauden tunteja varten olemme tehneet sopimuksen, jonka avulla saamme sinulle Wahoon trainerin Ruotsista, suoraan kotiisi toimitettuna.


Kokonaan uudet harjoitussisällöt

Harjoitusten siirryttyä pois spinning-saleista, on harjoitusten sisällötkin suunniteltu uudelleen.

Harjoitusohjelmat ovat edelleen nousujohteisia kokonaisuuksia vaihtelevilla sisällöillä, mutta suunniteltu harjoitusvastuksella tai ergometrityyppisellä pyörällä ajettaviksi.

Aloittaaksesi ryhmissämme sinun ei tarvitse olla huippupyöräilijä: harjoituksissa ohjeistetaan 2-3 tasoa, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivan.

Mukana ryhmissämme on niin vasta pyöräilyharrastuksen aloittaneita kuin kansallisen tason kilpapyöräilijöitä. Näillä tunneilla kukaan ei tipu joukosta!

Tänä talvena ajetaan kahta ryhmää:

  1. Tiistain kisakuntoryhmää ja
  2. Keskiviikon kuntoryhmää.

Harjoitukset alkavat molemmissa ryhmissä aina klo 18.

Harjoitusryhmät 2020-2021


.